Bent u klaar voor de belastingaangifte?

Let's get rolling …

In de aanloop naar de belastingaangifte komt er veel op u af. Veel werk, maar ook flink wat nieuwe informatie die u moet verwerken om correcte, optimale aangiftes te kunnen garanderen. Zetten we er samen de schouders onder? Reken gerust op Wolters Kluwer. Wij rollen onze expertise graag voor u uit.

Belastingaangifte? Let's get this thing rolling!

Voordelen

Wolters Kluwer: uw garantie voor een kwaliteitsvolle aangifte

 • Uitgebreide expertise
  Wat u ook moet weten over de aangifte van de personen- of vennootschapsbelasting: bij ons vindt u het.
 • Wij bereiden voor, u rolt uit
  Wetswijzigingen integreren we razendsnel in onze nieuwsbrieven, publicaties en software. U weet precies waar u aan toe bent.
 • Antwoord op complexe vragen
  Onze expertise gaat veel verder dan de gemiddelde kennis over de aangifte.
 • Toegankelijke informatie
  Ook de meest complexe materie over de aangifte maken we toegankelijk. Waar mogelijk geven we ook de verwijzingen naar het oorspronkelijke bronnenmateriaal mee.
 • Gerenommeerde auteurs ondersteund door materiedeskundige experts
  Topspecialisten in fiscaliteit werken mee aan onze publicaties en software. Dat stelt ons in staat om u maximale kwaliteit te garanderen.
 • Geïntegreerde software: meer tijd, meer informatie, minder fouten
  Onze software voor de aangifte van de vennootschapsbelasting is geïntegreerd met de meeste boekhoudprogramma's en uiteraard ook met de boekhoud- en beheersoftware van Wolters Kluwer.
 • Haal nog meer uit uw software met monKEY.be
  Heeft u ook een abonnement op monKEY.be? Dan kunt u vanuit uw aangiftesoftware per code en rubriek rechtstreeks doorlinken naar de databank monKEY.be voor nog gedetailleerdere informatie over fiscaliteit en accountancy.
 • Correct, optimaal advies aan uw klanten
  De auteurscommentaren in onze publicaties suggereren doordachte oplossingen voor optimaal advies. Met onze software kunt u uitgebreid simulaties maken.